*Een beetje verdwaalde training gelopen in de Eifel*

Gepost door Ben Engel op zaterdag 23 juni 2018 14:00

Een verdwaalde training in 2 delen

Vanmiddag mijn training gelopen en werd een bijzondere deze keer. Ik ben het bos in gelopen ( al vaker gedaan) maar deze keer had ik iets gemist dus een verkeerd pad genomen. Resultaat was dat ik de weg een beetje kwijt was en niet goed wist waar ik was. Ik ben maar rechtdoor gelopen leek mij het beste. Nadat ik al een flink stuk gelopen had kreeg ik toch wel het gevoel dat ik een beetje verdwaald was. Maar uiteindelijk kwam ik het bos uit gelopen weer op een verharde weg en stond ook een bordje wandelroute en kon linksom of rechtsom. Het was wel een hele mooie route in het bos en absoluut geen straf. Ik kwam bij toeval een Nederlands echtpaar op de fiets tegen en heb even gezellig met ze gekletst. Ze vroegen of ik wel water bij mij had en niet dus want ik vertelde dat het eigenlijk een korte 45 minuten training zou zijn. Dat pakt dus anders uit omdat ik mij verlopen had. Ze waren zo attent om mij een flesje water van hun af te staan en aan mij te geven. Ik zag ineens dat ik op de Olaftalsperre was uitgekomen dus voor mij weer op bekend terrein. Ik had de training van 45 minuten opgeslagen want die was klaar. Maar omdat ik nog een flink stuk (zo"n 5km schatte ik) naar de parkeerplaats op de Dam moest heb ik op mijn Fenix 3 HR maar weer een activiteit aangezet (vandaar 2 loopjes hier op looptijden vandaag) want ik loop nu wel extra kilometers dacht ik. Ik heb het maar rustig gelopen het 2de deel en aangekomen op de parkeerplaats heb ik een jong Duits stel aangesproken die er rondjes aan het rijden waren met hun auto (vriendin kreeg stiekem rijles van hem) dat merkte ik wel aan hun gedrag en vroeg het ze en dit werd bevestigd. Ik heb ze gevraagd of ze mij naar de camping wilden rijden (lopen was echt te ver) en dat was voor hun geen enkel probleem. Ze hebben mij uiteindelijk afgezet op de parkeerplaats waar ik mijn auto had achtergelaten. Ook dat was heel attent van hun en heb ik ze natuurlijk bedankt. Zo zie je maar het bestaat nog vriendelijkheid. Inmiddels al heerlijke pannenkoeken gegeten gemaakt door mijn vrouw. Nu relaxen met een 🍺erbij en zeg fijne avond🙂

Foto's bij deze blogpost

1FF4B442-DF4B-4979-907F-C3B290923035.jpeg

Looptijden.nl op Facebook