Dinsdag 5km wegwedstrijd

Gepost door Bjorn van der Neut op woensdag 24 juni 2009 02:58

Vorige week dinsdag de 2de wedstrijd gehad van de TTW. Dit omtrent het 20 jarig bestaan. Dezelfde concurrenten en nog meer deden mee aan deze wedstrijd.

Vanaf het begin meteen achter de 2 koplopers aan helaas was er 1tje echt te snel voor mij. De andere kon ik met pijn en moeite bij blijven. Elke keer probeerde hij met een versnelling van me af te komen. Maar ik bleef als een jachtluipaard achter mijn prooi aan lopen.

Bij de laatste km's was ik aan het bedenken ga ik nu al versnellen of laat ik het op een print aan komen. Kan ik dat nog wel, ben ik daar nog wel toe in staat na zoveel afzien. Toch maar gekozen om te sprinten op de laatste 100m.

En dat was een goede keuze gelukkig voor mij kon hij totaal niet sprinten en werd ik dus 2de. Wel een behoorlijke uitputtingsslag maar ach het resultaat mag er wezen smiley

Uitslagen:
http://www.ttweesp.nl/nieuws_details.php?id=235&tag=Uitslagen-5km-weg-wedstrijd

Fotos:
http://neutcomp.xs4all.nl/gallery/main.php/v/ttweesp-20-jaar/5km-weg-wedstrijd/

Groeten,
Bjorn


Looptijden.nl op Facebook