*Deventer - On🏃ME2019 30km 02-12-2018*

Gepost door Ben Engel op maandag 3 december 2018 11:49

Ik had het al langer in het snotje om eens de 30km aan te tikken. Hij stond voor morgen gepland deze 30km training. Maar ik had ineens zin om hem vandaag te gegaan lopen. Ik had notabene de Holterberg met de ABS loopgroep gisterenavond afgezegd. Maar toch besloten te gaan en de loopmaatjes en shirt met lange mouw en 7/8 broek aangedaan op weg voor de 30km. Ik had via RunPro site de tijd berekend en kwam op 2:25:00 uit. Maar ik ben rustig begonnen en heb pas tijdens de laatste 60minuten iets versneld. Vooraf had ik een Final Born ingenomen en op ongeveer het 16km een Super Liqouid gel ook van Born genomen en is voor mijn testen of het werkt en smaakt. Dat gaat goed en de smaak is niet verkeerd. Verder ging deze training in mooi constant tempo en snelheid. En ook had ik tijdens de run geen last van vermoeidheid. Voor mijn was het een test run aangezien ik tijdens de Achtkastelenloop in 2017 op de 30km volledig stuk gelopen was. Deze heb ik niet uitgelopen, maar achteraf was het te vroeg denk ik en niet goed voorbereidt, maar dat is inmiddels wel anders gelukkig. Vandaag wilde ik kijken of het mij wel zou lukken 30km in een keer uit te lopen en ik ben geslaagd. Thuis gekomen voelde ik alleen mijn rug een beetje, maar gedoucht en wat oefeningen gedaan is het al afgezwakt. Dus dat gaat helemaal goed. Het is een mijlpaal voor mijn want de 1ste keer de 30km aangetikt en geeft de burger moed. Nu relaxen en bankhangen en genieten van de overwinning van Feyenoord op PSV😀😀😀


Looptijden.nl op Facebook