Dam tot Damloop 2009

Over Dam tot Damloop (10 EM)

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 21 september 2009 02:34

Na een jaartje afwezigheid om de dam tot damloop was ik er dit jaar weer bij en liep voor het VU medisch centrum. De week er voor helemaal niks gedaan omdat ik last had(heb) van een lichte vorm van hielspoor Sad smiley (http://nl.wikipedia.org/wiki/Hielspoor)

We starten met een goede groep lopers voor de businessloop. Dus we hadden goede moed om hoog te eindigen in het klassement. Overigens hoef je niet te denken dat je bij de eerste 5 zal eindigen want dan moet iedereen onder het uur lopen Confused smiley

Erica Terpstra gaf het startschot en we waren vertrokken. Gelukkig voelde ik niks van mijn blessure tijdens het lopen dat was wel fijn. Netjes proberen elke km te klokken en ik zag dat ik behoorlijk strak aan het lopen was.

Op de 10km zat ik rond de 39min dus dat is helemaal goed. Daarna kwam ik een paar hardlopers tegen waar ik maar achteraan ben gaan lopen aangezien ze net even iets sneller liepen dan ik zelf zou doen. Dus dat is alleen maar goed voor je tijd Theeth smiley

En dat bleek dan ook wel op de finish met een eindtijd van 1:03:40. Het grappige is dat mijn tijd exact gelijk was met die van uitslagen.nl. Het hele team liep super goed en we waren dan ook 13de geworden. En volgens mij zijn we nog nooit zo hoog geëindigd!

Ook grappig zijn mijn doorkomst tijden:
2,5 km 9:32
5 km 19:09 (19:09)
7,5 km 29:09
10 km 39:03 (19:54)
12,5 km 49:09
15 km 59:17 (20:14)

3 van de tijden zijn op de seconde na gelijk!!

Nu wel weer wat meer last van mijn hielspoor en mijn bovenbenen (Spierpijn). Dus nu snel herstellen voor de Fortis Singelloop a.s. zondag.


Looptijden.nl op Facebook