Dag 2010, hallo 2011!

Gepost door Monique op donderdag 30 december 2010 08:36

Ik rook niet en hoef dus ook niet te stoppen en drinken doe ik met mate en dat hoeft ook niet nog minder maar toch heb ik één goed voornemen: weer eens wat meer tijd en energie steken in het lopen.

Een nieuw schema ligt voor me, vanaf a.s. dinsdag zal ik me ook weer eens bij de AV laten zien (waar ze me ws nog niet eens kennen want zo vaak ben ik er nog niet geweest) en een doel is gesteld --> La Bouillonnante, 24 km op 30 april.

Het schema is overigens weer gemaakt door Tiny en ja, ik moest weer even slikken toen ik de tempo's zag. D1 in 6.58 D2 in 6.26 en D3 in 5.46. Langzaaaaaam (en dan met name die D1).....maar dat heeft me de vorige keer geen windeieren gelegd. Komt ineens zomaar nog een goed voornemen naar boven: iedere training loggen naar de trainer smiley Correcties, standjes, zweepslagen zal ik nederig ondergaan.

Fijne jaarwisseling allemaal!!


Looptijden.nl op Facebook