*Buitink 5Hoekloop 10km*

Gepost door Ben Engel op zondag 23 juni 2019 18:27

Vandaag heb ik de 10km in de 5Hoekloop gelopen en wat was het warm. Ik ben rond 11:30 op de fiets vanuit huis naar de Ulebelt (de Start van het evenement) gegaan. Ik was mooi optijd en heb nog wat loopmaatjes van onze loopgroep getroffen die hem ook gingen gelopen. Om 12:15 mochten wij vertrekken en aan de 10km beginnen. Zoals altijd loop ik in mijn eigen tempo en vandaag was het met de hitte niet haalbaar om maar enigszins te proberen een PR te lopen. Maar ondanks de hitte liep ik toch in een redelijk constant tempo en al is de tijd minder snel dan de vorige keer ik ben ook nu tevreden. Mijn eindtijd is 1:04:49 netto en bruto 1:05:01 en een overzicht van de uitslag is niet beschikbaar. Alleen als screenshot helaas. Maar oké het zit erop en nu als altijd relaxen met een 🍺erbij en zeg fijne zondagavond😎

Foto's bij deze blogpost

fullsizeoutput_642.jpeg fullsizeoutput_63e.jpeg

Looptijden.nl op Facebook