Bedank de zorg!

Gepost door Michel van Kats op vrijdag 15 april 2011 11:49

Hardlopen is natuurlijk hartstikke leuk. Maar het gebeurt wel eens dat je jezelf blesseert. Helaas. Soms is het klein en onschuldig en biedt rust soelaas. Andere keren kom je in het ziekenhuis terecht. Daar werken duizenden verplegers, dokters en ander personaal aan jouw spoedige herstel. Zodat je weer snel kunt doen wat je het fijnste vindt. Je weet wel: hardlopen!

Het is tijd om het personeel te bedanken hiervoor. Vanaf nu kan dat. Via www.bedankdezorg.nl stuur je een bericht aan die ene dokter, verpleegster of werknemer die jou zo goed hielp aan je terugkeer op de atletiekbaan.

Dus ga naar www.bedankdezorg.nl en plaats hier jouw bedankje. Doe dit voor 6 mei 2011 en zij drukken alle bedankjes op mooie harten. Deze sturen ze vervolgens naar jouw zorgverlener toe. Angela Groothuizen bezorgt de instelling met de meeste bedankjes persoonlijk de postzak!

Laten we nu eens niet bezuinigen in de zorg en allemaal ons bedankje insturen. Het is heel eenvoudig op www.bedankdezorg.nl. Gewoon even doen!


Looptijden.nl op Facebook