Be More Ultra-tour bij Night!

Gepost door rinusrunning op zaterdag 23 januari 2010 20:25

De Be More Ultra-tour bij Night op 25 Maart vanuit Heemskerk is bekend!.
http://www.hardlopendewebloggers.nl/

Het was éven puzzelen geblazen, maar er is een super mooie route langs het strand en duinen tussen Heemskerk en Zandvoort gemaakt .

Start om 17:00 uur op de Atletiekbaan Dem in Beverwijk waarna de route een klein stukje door het Centrum van Beverwijk loopt naar het tuindersgebied van Heemskerk.
Langs het tuinders gebied van Heemskerk het bos in naar de kruisberg om de heuvels en duinen op te zoeken.
Via het strand naar Wijk aan zee en langs Corus naar de pieren van Ijmuiden.
Daarna naar Beverwijk en via “holland op zijn smalst” en met de vele lichtjes van Corus by night bereiken we de zeesluizen van IJmuiden.
Via de vissershaven naar marina sea port om over het strand langs Bloemendaal aan zee Zandvoort als eindpunt te bereiken!”

Al zeg ik het zelf maar niet overdreven, het is ECHT zo'n mooie loop route en dat kan je gewoon echt niet missen!.Je zal dat als hardloper niet vaak tegen komen en zeker niet met een groep die er zo veel zin erin heeft.De hele afstand kan natuurlijk een bezwaar wezen, maar je kan ook voor een korte afstand kiezen en op verschillende punten van de route in of uitstappen!.

En maak je over de verzorging geen zorgen, want 4 kanjers gaan mee onderweg als begeleiders/verzorgers...Bij de start zijn omkleedruimtes en tijd voor koffie en een praatje en op de wisselpunten onderweg is ook gezorgd voor je natje en je droogje, dus niemand hoeft buiten te kou kleumen!.

Verder maakt deze route het zo speciaal dat je bij dag/schemer start en na 2 uurtjes lopen in het donker over het strand gaat lopen en ik kan je nu al verklappen dat als klap op de vuurpijl het strand verlicht zal wezen, je zal verbaasd wezen en je ogen niet geloven, maar het staat echt te gebeuren, later meer daar over.
En zeg nou zelf, wie heeft er niet over gedroomd om als hardloper midden in de nacht over het strand te rennen naar Zandvoort aan zee!ik zeg genieten!.

En bij twijfel, gewoon inschrijven en DOEN!.
http://www.hardlopendewebloggers.nl/inschrijven/

Groet Rinus.
www.rinusrunning.nl


Looptijden.nl op Facebook