Allerlaatste looptijden BLOG

Gepost door Jan Bakker op woensdag 2 oktober 2019 08:45

Jammer dat dit "hardlooppodium" gaat verdwijnen. De laatste maanden was ik hier al niet meer actief, maar toen ik gisteravond al mijn BLOGs hier aan het uploaden was, vond ik dat toch wel indrukwekkend. Dat zou een lijvig boekwerk zijn geweest.
Ik heb geen smartphone en dus ook geen andere app voorhanden.

In ieder geval heb ik in mei dit jaar mijn eerste boek uitgebracht en in november komt deel 2.
Hierin ga ik aan de hand van 100 7" singletjes middels verhaaltjes uit verleden en heden door mijn leven. Een trip down memory lane, zeker voor leeftijdsgenoten uit IJmuiden.
In beide delen staan ook wat hardloopverhaaltjes.
Mijn eerste halve marathon (Amsterdam) en eerste halve marathon Twiske staan in deel 1; in deel 2 verhaaltjes over de IJmuidense Pierloop en de eenmalige Velsertunnelrun.
Ik ben nu aan het schrijven voor een derde deel, waar wederom 50 singletjes de basis vormen voor een aantal (wat langere) verhaaltjes.
In dit deel is plaats voor de Circuitrun, Johan Cruyff foundation run en Ajax foundationrun. Deze moet dan medio 2020 het licht gaan zien.

Kijk anders maar eens op www.boekenbestellen.nl. Daar is deel 1 voor 12,50 te bestellen. Deel 2 volgt dus snel.

Ik loop nog maar zelden hard, maar fiets regelmatig en zwem een a twee keer per week. Goed, doch minder belastend voor mijn knieën. Prima zo.
Wellicht komen we elkaar toch nog eens ergens tegen.

Ik heb hier verder altijd met veel plezier de hardloopverhalen gelezen van collega hardlopers. Een aantal heb ik ook daadwerkelijk ontmoet en er zelfs samen mee gelopen. Het wachten is natuurlijk op een mooie bundeling (Arranraja?) van een aantal van deze stukken. Iets om over na te denken misschien?

Grtz, Jan Bakker, IJmuiden.

Foto's bij deze blogpost

1W0A4163 (004).jpg

Looptijden.nl op Facebook