33 km Devils Trail Run Maasduinen.

Gepost door Gerwin Hordijk op zondag 15 september 2019 19:19

Zondag 30/6
Nog even een leuke samen vatting…
was ik samen met Maurice Pieterson naar Arcen geweest voor een Trailrun Devils trial run Maasduinen in Arcen.
Wat een mooie dag was dit. Wij zijn heerlijk wezen kroezen (zoals Maurice dit noemt) door het mooie en glooiende landschap Maasduinen. met een graadje of 30Sun door de bossen, er waren ook ovens tussen zoals ik dat noem echte Devils railtjes Devil smiley. Op een gegeven moment hadden wij door dat wij de kop positie hadden, ik was daar best verbaasd over... dit had ik niet verwacht maar wij hielden stand. Maurice moest ik lossen op de 2?6k en ging mijn eigen tempo aan gehouden. hierdoor had ik nog wel de onzekerheid of ik stand zou houden op 3de plaats. maar dat lukte buiten gewoon goed! wat een ongelooflijke en geweldige prestatie heb ik en Maurice geleverd, en zijn ongelooflijk Trots op deze overwinning! En mijn eerste Trial en verste afstand wat ik ooit gelopen heb, buiten/binnen mijn provincie. Deze dag vergeet ik nooit meer!
Maurice werdt 2de en ik 3 de
Op naar de volgende Trailrun.... Ik ben om! smiley

Foto's bij deze blogpost

maasduinen2019-170.jpg

Looptijden.nl op Facebook