3000+ gebruikers en nieuwe mogelijkheden

Gepost door Looptijden.nl op zondag 28 maart 2010 09:51

Afgelopen week heeft de drieduizendste hardloper zich aangemeld op Looptijden.nl! En nu de lente eraan komt (of misschien is deze er al) gaan de bezoekersaantallen ook weer evenredig met de temperatuur omhoog smiley.

Fietstijden.nl
Afgelopen weken is er heel hard gewerkt aan http://www.fietstijden.nl . Deze site is bijna gelijk aan Looptijden.nl, maar dan helemaal op wielrenners en mountainbikers gericht.
Je kuny er inloggen met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als je op Looptijden.nl gebruikt.

Nike+ integratie
Sinds een aantal weken is het mogelijk om je Nike+ tijden te importeren op Looptijden.nl. Alhoewel Nike+ een mooie website biedt, is deze bij lange na niet zo uitgebreid als Looptijden.nl. Met deze integratie kan je het beste van beide werelden combineren!

Temperatuur en omstandigheden
Je kunt vanaf vandaag ook de temperatuur en omstandigheden bijhouden op Looptijden.nl. Handig om later terug te zien dat het bijvoorbeeld heel koud was, of hard regende / sneeuwde.

Overig
Ook kun je bij je gezondheidsgegevens je hartslag in rust opgeven. En daarnaast zijn er nog vele kleine dingetjes verbeterd om alles nét iets mooier en makkelijker te maken.

Heb je zelf nog een goed idee? Laat het gerust weten middels de contact opties!


Looptijden.nl op Facebook