Hardloopjaar 2016 !

Gepost door Erik Rommers op dinsdag 17 januari 2017 08:45

Terugkijkend op het afgelopen jaar kan ik stellen dat dit voor mij een bijzonder hardloopjaar was. In maart liep ik mijn 1e halve marathon in Drunen. Dat voelde toch wel heel speciaal, het moment waarop ik over de finish kwam zal ik niet snel vergeten.

Buiten die halve marathon waren er de trainingsrondjes solo en/of met Loopgroep Prinsenbeek en speciale officiële hardloopafstanden als de Singelloop Breda en de Tilburg Ten Miles (wat een sfeer, super), gevolgd door mijn 2e halve marathon in Etten-Leur, afgelopen oktober waar ik ruim 9 minuten van mijn beste HM tijd afsnoepte.

Inmiddels is 2017 al weer bijna een maand onderweg en ben ik nog druk zoekende om mijn favoriete hardloopfrequentie (3 x per week hardlopen) te vinden. Door tijdgebrek en in mindere mate weersomstandigheden is dit vooralsnog nog niet helemaal gelukt maar dat zal vast wel goed komen de komende weken. Ik heb tot dusver maar 1 afstand officieel ingeschreven, De Antwerp 10 Miles op 23 april, deze stond al op mijn lijstje om een keer te lopen en het toeval wil dat ik deze afstand dit jaar samen met een aantal collega's kan lopen dus daar kijk ik nu al naar uit.

Komende tijd eerst maar eens wat trainingskilometers maken en verder zie ik wel wat 2017 me op hardloopgebied brengt.

Run while you can !

Foto's bij deze blogpost

images (1).jpg

Looptijden.nl op Facebook