Tegelcoaching voor real-time Hardloopspel updates

Hoor (en zie) tjdens het lopen al je voortgang in het Hardloopspel!

Tegelcoaching in de app Doe je mee met het Hardloopspel? Met deze optie hoor (en zie) je tijdens je training al wat je voortgang is in de klassementen! De app haalt automatisch de actuele klassementen op voor de tegels waar je doorheen komt en je hoort tijdens het traininen je actuele positie! Ook krijg je een seintje als je een nieuwe tegel ingaat.

Virtuele posities

Met tegelcoaching krijg je je virtuele posities te horen al tijdens je training. Het is mogelijk dat je na het opslaan toch andere resultaten krijgt omdat andere lopers tegelijkertijd aan het trainen waren of omdat je route door de automatische foutcorrectie iets anders wordt.

Mobiel internet noodzakelijk

Let op: voor deze optie is mobiel internet nodig om de klassementen van de tegels waar je overheen gaat op te halen. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn (afhankelijk van je abonnement).

Extra audiocoaching

Met Tegelcoaching krijg je de volgende extra audiocoaching opties tot je beschikking.

"Je gaat nu een nieuwe tegel in"

Elke keer als je een nieuwe tegel ingaat krijg je dit direct te horen zodat je precies weet voor welke tegel je kilometers tellen!


"Je bent nu virtueel tegelkoning(in)"

De app vertelt je wanneer je virtueel tegelkoning(in) bent al tijdens je training!


"Je bent al 4 posities gestegen naar plaats 55"

Elke keer als je één of meerdere posities gestegen bent krijg je dit automatisch te horen na afloop van de reguliere audiocoach updates.


"Je moet nog 1,2 kilometer lopen om te stijgen naar plaats 17"

Als je sinds de vorige update niet verder geklommen bent krijg je precies te horen hoeveel je nog moet lopen om een positie te stijgen.


Dit maakt onderdeel uit van Looptijden.nl Plus Pakket samen met nog meer leuke features.

Looptijden.nl op Facebook