Looptijden.nl community

Welkom bij de hardlopers community van Looptijden.nl. Hier zie je de laatste hardlooptijden, inschrijvingen en aanmeldingen. Zelf ook hardlopen kriebels? Meld je dan snel en gratis aan en begin meteen met het bijhouden van al je hardlooptijden.

Laatste blogposts

Hieronder staan de laatste weblog posts van gebruikers van Looptijden.nl over hardlopen en alles wat erbij komt kijken.

weer een mooie tijd

Gepost door dennis op donderdag 17 april 2014 23:48

hallo allemaal. weer een mooie tijd voor een zeer langzame duurloop zonder snelheid. blij ben ik met deze training omdat ik zo nog beter me looptechniek verbeteren kan. zondag mag ik weer. morgen sporten in de sportschool

weer een mooie tijd

Gepost door dennis op donderdag 17 april 2014 23:41

hallo allemaal. weer een mooie tijd voor een zeer langzame duurloop zonder snelheid. blij ben ik met deze training omdat ik zo nog beter me looptechniek verbeteren kan. zondag mag ik weer. morgen sporten in de sportschool

Marathon Rotterdam

Gepost door Fiona op donderdag 17 april 2014 20:52

Met mijn man en kinderen de 10 km gelopen. Een hele leuke ervaring, volgend jaar weer!!

Hardloopspel Paasactie (6 reacties)

Gepost door Looptijden.nl op donderdag 17 april 2014 18:05

Het paasweekend is aangebroken en dat betekend dat het weer tijd is voor een actie. Van vrijdag 18-04-2014 tot en met maandag 21-04-2014 zullen er op het Hardloopspel virtuele paaseieren verstopt worden.

Op elke tegel zal er plek zijn voor één paaseitje. Wanneer je binnen een straal van 50 meter van dit eitje loopt maak je kans op één van vele prijzen!

Wat moet je doen?
Loop tussen 18-04-2014 en 21-04-2014 op het Hardloopspel en verzamel minimaal één ei. Kijk in het Paasweekend op www.hardloopspel.nl voor de exacte locaties van de paaseieren.

Wat valt er te winnen? Nou een heleboel! Het overzicht:

Daarnaast krijgt iedere deelnemer ook nog eens €5 korting bij een bestelling bij Plutosport! Via onderstaande link kom je op de actiepagina van Plutosport om direct te profiteren van de actie: http://www.looptijden.nl/go/a/125

Foto's bij deze blogpost

facebook_algemeen.jpg

de fixer

Gepost door piet op donderdag 17 april 2014 17:00

hele zware route met veel heuvels

veel tegenwind ook een zeer goede route om te trainen.

3de dag met looptijden.nl

Gepost door Steven Spenders op donderdag 17 april 2014 14:43

Ik was eerst super enthousiast over deze nieuwe app op mijn samsung galaxy s4.
Heb deze app aangeschaft na het aankopen van een polar hartslagmeter met bluetooth. Eerste keer zo gaan lopen werkte prima. Daarna een schema ingevoerd, maar hier ben ik toch wel wat door ontgoocheld, de audio stem coacht je niet naar de juiste hartslag. Erg jammer wat dat deed mijn vorig systeem de adidas micoach prima.

dag 2 woensdag 16 april

Gepost door Wilma van den Bergh op woensdag 16 april 2014 20:19

Vanavond weer een ronde stevig gewandeld. Dat ging prima. En mijn hersteltijd na dd wandeling is ook snel. Ben heel benieuwd naar de volgende training. Dan moet ik volgens schema gaan hardllopen. Nog nooit gedaan dus voor mij een hele nieuwe ervaring.
Wink smiley

training afgebroken (2 reacties)

Gepost door Jolene Van Dommelen op woensdag 16 april 2014 20:00

Vandaag wou ik weer een ronde hardlopen. Had er enorm zin in. Alleen vanaf afgelopen zaterdag al enorme last van mij, enkel. Werd er zo gefrustreerd van dat ik echt wou lopen. Na 26 minuten kon ik niet meer. Ik verging van de pijn. Bij thuis komst Kon ik niks meer.

Nu rusten en hopen dat mijn enkel vrijdag of zaterdag in orde is. Ik kan er nu geen blessure bij hebben aangezien ik aangemeld ben bij de 4mijl!

Marathon Rotterdam: de film

Gepost door gruttosingel op woensdag 16 april 2014 07:42

Hele wedstrijd als gezien van een loper
https://www.youtube.com/watch?v=tpaEQldH0kM

Ijsselloop Deventer - mijn eerste wedstrijd

Gepost door margmagic op dinsdag 15 april 2014 21:57

Zondag 13 april meegedaan aan de IJsselloop in Deventer. Dit was waar we voor aan het trainen waren, mijn man en ik. Op 30 december 2013 besloten wij te starten met hardlopen met Evy. We hebben ons direct opgegeven voor de IJsselloop om zo een stok achter de deur te hebben en door te gaan met trainen. Het begin was zo zwaar. Ik kon nog geen 2 minuten aan één stuk hardlopen en dacht dat ik dit nooit voor elkaar kon krijgen die 5 km. Het Evy programma wel netjes gevolgd en uiteindelijk 5 km kunnen lopen. Maar zondag was het dan zover, kriebels bij de start. Mee in de meute en toch proberen je eigen tempo te vinden. Dat viel niet mee want ik merkte al gauw dat iedereen mij voorbij ging. Aan de andere kant van de IJssel liep ik bijna alleen. Hier en daar nog een loper en dat deed best een beetje pijn. Deed ik het dan zo slecht? Ik baalde als een stekker! Ik moest 3 keer wandelen om mijn hartslag omlaag te brengen, ik ging voor mijn doen te hard. Gelukkig mezelf herpakt en de Wilhelminabrug over gekomen. Nu nog maar 1 kilometer!! Hier en daar hoor ik een aanmoediging uit het publiek. Na de laatste bocht schrik ik van al die mensen bij de finish. Dan zie ik mijn kinderen langs de kant zwaaien en roepen en mijn man staat al te wachten bij de finishstreep...ineens voel ik me trots. Ik heb het geflikt! Weliswaar In 41 minuten maar ik heb het geflikt! 3 maanden geleden kon ik nog geen 2 minuten hardlopen en nu 5 km in 41 minuten! Ik had dit nooit durven dromen!

Bekijk alle blog posts

Looptijden.nl vandaag

Elke dag zijn er duizenden hardlopers op Looptijden.nl actief.

Bekijk activiteiten vandaag

Looptijden.nl komende week

Er worden elke week veel activiteiten en evenementen ingepland op Looptijden.nl.

Bekijk komende week

Loopgroepen

Er zijn honderden loopgroepen actief op Looptijden.nl.

Bekijk de groepen

Challenges

Doe mee met een challenge op Looptijden.nl en daag jezelf uit.

Bekijk de challenges

Zoek een hardloper

Op zoek naar iemand op Looptijden.nl?

Zoek een hardloper