Looptijden.nl community

Welkom bij de hardlopers community van Looptijden.nl. Hier zie je de laatste hardlooptijden, inschrijvingen en aanmeldingen. Zelf ook hardlopen kriebels? Meld je dan snel en gratis aan en begin meteen met het bijhouden van al je hardlooptijden.

Laatste blogposts

Hieronder staan de laatste weblog posts van gebruikers van Looptijden.nl over hardlopen en alles wat erbij komt kijken.

Ijsselloop Deventer - mijn eerste wedstrijd

Gepost door margmagic op dinsdag 15 april 2014 21:57

Zondag 13 april meegedaan aan de IJsselloop in Deventer. Dit was waar we voor aan het trainen waren, mijn man en ik. Op 30 december 2013 besloten wij te starten met hardlopen met Evy. We hebben ons direct opgegeven voor de IJsselloop om zo een stok achter de deur te hebben en door te gaan met trainen. Het begin was zo zwaar. Ik kon nog geen 2 minuten aan één stuk hardlopen en dacht dat ik dit nooit voor elkaar kon krijgen die 5 km. Het Evy programma wel netjes gevolgd en uiteindelijk 5 km kunnen lopen. Maar zondag was het dan zover, kriebels bij de start. Mee in de meute en toch proberen je eigen tempo te vinden. Dat viel niet mee want ik merkte al gauw dat iedereen mij voorbij ging. Aan de andere kant van de IJssel liep ik bijna alleen. Hier en daar nog een loper en dat deed best een beetje pijn. Deed ik het dan zo slecht? Ik baalde als een stekker! Ik moest 3 keer wandelen om mijn hartslag omlaag te brengen, ik ging voor mijn doen te hard. Gelukkig mezelf herpakt en de Wilhelminabrug over gekomen. Nu nog maar 1 kilometer!! Hier en daar hoor ik een aanmoediging uit het publiek. Na de laatste bocht schrik ik van al die mensen bij de finish. Dan zie ik mijn kinderen langs de kant zwaaien en roepen en mijn man staat al te wachten bij de finishstreep...ineens voel ik me trots. Ik heb het geflikt! Weliswaar In 41 minuten maar ik heb het geflikt! 3 maanden geleden kon ik nog geen 2 minuten hardlopen en nu 5 km in 41 minuten! Ik had dit nooit durven dromen!

Koning van Hoog Soeren…

Gepost door berry peters op dinsdag 15 april 2014 21:47

Hardlopen is in. Hardlopen is hip. Sorry, ik bedoel natuurlijk cool of zelfs vet. Maar hardlopen alleen is niet voldoende. We willen ook massaal weten hoe snel we lopen, hoe ver we lopen.. niet alleen vandaag maar ook deze week of deze maand, en soms willen we het allerliefste weten hoeveel kilocalerien we nu weer verbrand hebben. De hardloop-app’s schieten dan ook als paddestoelen uit de grond.

20140412-155150.jpg

Laatst sprak ik een fijne collega die heel fanatiek gebruik maakte van de hardloop-app Strava. Hij vertelde in geuren en kleuren waarom hij daarvoor had gekozen. Aan het einde van zijn betoog vertelde hij dat hij daarnaast en tegelijkertijd ook Runkeeper gebruikte. Daarmee kon je namelijk weer dingen mee doen die je met Strava niet kon.

Het lijkt erop dat steeds meer hardlopers verschillende apps tegelijkertijd gebruiken. Ik besloot dit weekend om dan maar eens een aantal app’s tegelijkertijd te laten draaien. Het was even gedoe maar uiteindelijk had ik toch Runkeeper, Runtastic, Strava, Endomondo en looptijden tegelijkertijd draaien. Owja.. Evy ook maar even aangezet. Dat is wel zo gezellig. Uiteindelijk was ik klaar voor een kort loopje van ongeveer 10km. Evy ging het snelst van start door met een zwoel vlaams accent af te tellen van 5 naar 1. “en Go” zei ze. Wauw.. gedachten lezen. Hoe doen ze dat toch?

De rest van de rit spraken ze telkens door elkaar. Totaal onnavolgbaar. De dames konden het maar niet eens worden. Dan hoorde ik weer de een het aantal kilometers opdreunen, de ander de snelheid en de derde vertelde me dat ik “fier mocht zijn”. Ze kregen nog net geen ruzie.. Uiteindelijk zeiden alleen niets meer tegen me en ook niet tegen elkaar.

Lees verder op: http://bigsmilerunning.wordpress.com/2014/04/15/koning-van-hoog-soeren/

Damloop by night 4 Engelse Mijl

Gepost door René lampie op dinsdag 15 april 2014 09:30

De nieuwe Damloop by night over 4 Engelse Mijl (6,4 km) is één van de sfeervolle hoogtepunten van het jubileum, dat plaats vindt op zaterdagavond 20 september 2014. De Damloop by night wordt een echt hardloopfeest. Maximaal 15.000 lopers gaan, gekleed in speciale ASICS runningshirts, in het donker een afstand van 4 Engelse Mijl (6,4 km) afleggen door de gezelligste straten van Zaandam. Centraal bij de Damloop by night staat the battle of the sexes: Men’s Damloop by night vs Run2Day Ladies Damloop by night. De traditionele man/vrouw wedstrijd, waarbij zondags op de 10 Engelse Mijl de snelste vrouwen en mannen de strijd met elkaar aangaan op topniveau, wordt uitgebreid naar de zaterdag. Voor en tijdens het evenement kunnen de mannen en vrouwen elkaar uitdagen in deze eeuwigdurende strijd.

Back on track!

Gepost door Eveline Barents-van Reeuwijk op maandag 14 april 2014 21:32

Yesss heb er weer helemaal zin in!
De app werkt weer naar behoren (of beter gezegd, ik heb nu de instellingen van mijn telefoon goed staan!) en vandaag weer meteen mijn positie als tegelkoningin veroverd!
Haha vind het zo leuk, dat hardloopspel Wink smiley
Vind het ook altijd nog erg motiverend om te zien hoeveel kilometers ik tijdens een training of gedurende een maand gelopen heb.

Hopelijk heb ik nu ook weer tijd om met regelmaat te gaan lopen. Wegens werk en andere verplichtingen schoot het er steeds bij in. Wel een keer om kwart voor 5 in de ochtend opgestaan om voor het werk nog een ronde te maken, maar dat is me ook niet vaker dan 1 keer gelukt... Toch het lopen beter gaan inplannen in mijn agenda!

De training van vandaag ging lekker. Een interval training van 3 minuten lopen, 1 minuut wandelen, in totaal ruim 6 kilometer gemaakt.
Perfect loopweer wat mij betreft op af en toe een windstoot na. Temperatuur was top (8-9 graden), een mooi rondje door een heerlijk rustig gebied en even gedag gezegd bij de koeien Wink smiley

wat een belachelijke tijd

Gepost door dennis op maandag 14 april 2014 21:04

hoi lezers. ik baal echt wel van mijn training vandaag. begon lekker te lopen moest 61 minuten lopen. eerste 20 min zonder problemen uiteraad bij de 26e minuut begon ik te hyperventileren. en zodanig dat ik haast ademnood kreeg dus direct gestopt ermee. op me knieen gaan zitten 2 minuten herstellen en weer door. toen ging het bijna weer mis. ben me aan het oefenen op de adem teug van 3 stappen in 3 stappen uit dit houd ik lang vol enkel mijn probleem was dat er een behoorlijke wind waaide waardoor ik naar waarschijnlijkheid teveel lucht binnen kreeg. erg vervelend was het wel maar we hebben het weer gered helaas geen 9km gehaald maar een knappe 8,75km in 61 minuten ben ervan overtuigd die hyperventilatie heeft me de laatste 25 meter gekost. helaas volgende keer beter.'

is er trouwens toevallig nog iemand bezig met ademteugen oefening graag wil ik tips en truc's leren om nog beter te kunnen doseren.

alvast bedankt iedereen

dag 1

Gepost door Wilma van den Bergh op maandag 14 april 2014 20:56

Vanavond de eerste training gelopen. In mijn geval is dat stevig wandelen. En ja, ik heb toch 2 minuten sneller gewandeld dan vorige week. Nu het rondje in 53 minuten gelopen. Vorige week was dit 55 minuten.
Woensdag de volgende training. smiley

Stortbuien

Gepost door Gerwin Hammers op maandag 14 april 2014 20:50

De hele dag door, behalve tussen de middag bij de wandeling en zojuist bij het hardlopen. Mooi 5km uptempo gelopen (27:30). Zo de eerste werkdag van de week weer verteerd.

KIVO 10 Engelse Mijl

Gepost door Jan Hendrikse op maandag 14 april 2014 19:24

De KIVO loop in Edam is een vast punt in mijn loopagenda. De accomodatie is goed. De atletiekbaan vernieuwd en de deelnemers komen bijna allemaal uit Volendam. Kortom reuze gezekkig om daar te lopen en goed georganiseerd.
Het parcours is evenwijdig aan het Ijsselmeer richting het noorden, Na 8km ongeveer bij Warder een keerpunt en dan de zelfde weg terug. De start was op de atletiekbaan waar 700 m op werd afgelegd. Het deenemersveld was wat klein aangezien ook de marathon van Rotterdam op deze dag werd gehouden en nog wat andere regionale loopjes.
Na een kilometer scheidden zich 2 koplopers af de latere winnaar Thijs Mossel en Ton Koning. Als oudere jongere liet ik de jongkies wijselijk gaan en besloot om met een groep van 4 tegen de wind in het te gaan doen. De wind blies fors langs de boorden van het IJsselmeer en we liepen in waaiervorm. Aangezien ik mij niet wilde laten kennen deed ik ook aardig wat kopwerk. Op dat moment liep ik ook vrij makkelijk.
Bij de drinkpost pakte ik een bekertje en daar liet ik een gaatje vallen. Het is nooit mijn sterke punt geweest drinken tijdens de wedstrijd. Helaas moest ik de 3 laten gaan. Halverwege kwam ik door rond de 32 minuten. Aangezien we terug wind mee zouden hebben dacht ik nog wel redelijk door te komen.
Ik had een bepaalde zin in mijn hoofd die ik herhaalde om het tempo hoog te houden. Mijn positie in het veld was 7 overall maar in mijn categorie lag ik nog steeds 1e.
De laatste 2 km kreeg ik weer last van mijn hamstring en kwamen er nog 2 deelnemers uit het achterveld die me inhaalden. Vlak voor de finish zag ik in mijn ooghoek Arjen Akkermans aankomen. Met een ultieme sprint bleef ik hem nipt voor.
Bij de finish kregen de snelste deelnemers een grote bus met Whey poeder van het nieuwe merk Hype. Een lokale sportzaak wilde dit nieuwe merk promoten.
Ben benieuwd of het werkt heb het in ieder geval nodig gezien mijn tijd.
De prijsuitreiking was vrij vlot zodat er op tijd huiswaarts gegaan kon worden.
Door werkzaamheden op de ring oost duurde dit nog knap lang aangezien alles door de Coentunnel moest.
Volgende loop moet weer sneller.Snailsmiley

Groet Jan Hendrikse

Statistieken van deze tijd

Afstand
16.093 m
Tijd
01:05:10
Snelheid
14,82 km/u
Calorieën
1134 kcal

Mijn 1ste wedstrijd De IJsseloop Deventer

Gepost door Ben Engel op maandag 14 april 2014 17:26

Gisteren mijn allereerste wedstrijd gelopen in Deventer en vooraf toch wel wat kriebels en onrust in mijn lijf. Wij waren mooi optijd aanwezig en zo kon ik nog gauw even een ander shirt aantrekken met lange mouw dat ik uit voorzorg ik had meegenomen. Het shirtje dat ik aan had was net iets te fris mede door de wind. Mijn vrouw had dit in haar rugzak gedaan zo ook een jasje om aan te trekken na afloop. In aanloop naar de run stond ik in het vak met een grote menigte mede hardlopers voor de 5km. Uiteindelijk mochten wij naar de start lopen en het ging goed om de app te starten voor de registratie van mijn tijd. Ik heb bewust mijn eigen tempo gelopen en dat voelde goed voor mij en liet mij niet meenemen door de lopers die mij voorbij stevende. Tijdens de run werd mij via de app verteld dat ik een snellere tijd en eindtijd liep dan ik had opgegeven dus dat stemde hoopvol. Maar door de drukte en de smalle ruimte op de brug moest ik mij inhouden en kon niet voorbij aan de lopers voor mij. Toch heb ik een mooie run gelopen zo voor de 1ste x en ben weer een ervaring rijker en tevreden. Dit krijgt zeker een vervolg en ga volgendjaar weer meedoen. Theeth smileyTheeth smileyWink smiley

Never alone in Rotterdam (6 reacties)

Gepost door Jaco Rip op maandag 14 april 2014 15:41

Rotterdam. Het ultieme doel voor heel veel hardlopers in Nederland. 42.195 meter. De Kuip, Ahoy, de Eramusbrug (2x), de Kralingse Plas, de Coolsingel (ook 2x). Stuk voor stuk begrippen in de marathonwereld. En die ging ik dus lopen met mijn debuut op de klassieke afstand. Je zal maar een hobby hebben!

Zondagochtend ging om 06.30 de wekker. Bizar vroeg voor mij in een weekend, maar je moet wat voor je doel overhebben. Ontbijten, laatste spullen in de tas doen, nog een keer checken of je echt alles hebt en dan om 7.15 in de auto stappen met moeder en zus, op naar Bergen op Zoom om de trein daar te pakken. Ruim op tijd op het station, 20 minuten voordat de trein kwam. Stiekem was het nog best wel fris! Gelukkig kwam de trein keurig op tijd en zaten we om 08.00 erin. De NS had er alleen geen rekening mee gehouden dat er zoveel marathonlopers uit Zeeland zouden komen, de trein was behoorlijk vol! Ze hadden er best nog wel een treinstel bij kunnen plaatsen. Maar goed, we zaten (niet bij elkaar, maar ach). Een klein uurtje later waren we dan op Rotterdam Centraal, op naar de Coolsingel!

Eerst naar het WTC voor mijn startnummers. Dat vond ik wel tamelijk onhandig, je moest eerst naar de Coolsingel en daarna teruglopen naar het Stroveer voor de kleedgelegenheid. Omgekleed en wel stond ik een kwartier later voor mijn supporters, die me nog even hielpen met de startnummers. Daarna werd het tijd om af te zakken richting het startvak Envelope, nog even een sanitaire stop te maken en dan het vak in. Dan wachten op de start, wat duurt dat toch lang! Ik had er zin in, ik wou rennen. Lee Towers zingt ons nog toe: You'll never walk alone. Dat hoop ik ook, Lee, maar laten we het rennen maar zo lang mogelijk proberen vol te houden, het liefst tot aan de finish! Dan is blijkbaar het kanon afgegaan, we mogen op weg.......

We rennen over de Coolsingel met z'n allen. Wat een drukte! Daar komt 'ie al, de Erasmusbrug. Ik ben de ruimtes aan het opzoeken om evt. te passeren. Het gaat ok, ik lijk al snel m'n cadans te vinden. De kilometertijden wijzen dat ook uit, laag in de 5 minuten, prima! Voor ik het weet zie ik de Kuip aan de horizon opdoemen. Daar is het 5km-punt, m'n tijd is 25.21, ik kachel lekker door.

We gaan nu nog iets verder naar het zuiden, alvorens we naar het westen afbuigen. Het tempo zit er nog steeds lekker in. Ik voel me goed, maar dat is logisch. Dit is altijd het punt waar ik goed opgewarmd ben en het lopen vanzelf lijkt te gaan. Ik denk alleen wel na over het laatste deel straks: Zou ik dit tempo wel vol kunnen houden? Ga ik niet te hard? Voor ik het weet lopen we onder station Lombardijen door, het 10km-punt komt eraan. Mijn hemel, wat is het druk bij de drankpost! Ik besluit even te wandelen om op m'n gemak een bekertje water en sportdrank te kunnen drinken. Daardoor heb ik ook verval in mijn laatste km, maar dat maakt me niet uit. Liever nu de tijd nemen dan op het eind tijd verliezen! Doorkomst in 51.40, op naar Ahoy!

Het volgende blok vlieg ik. De hartslag is perfect onder controle, het pastempo is constant, de ademhaling gaat soepeltjes. Dit is nu wat je zou noemen een runners high, het gevoel dat je dit tempo eeuwig vol kan houden. Ik passeer ondertussen aardig wat mensen, het kost me geen enkele moeite. Ik weet dat het nog heel ver is, maar o, wat voel ik me goed! In no-time kom ik langs het 15km-punt, wat is mijn tijd? Fantastisch, 1.16.39!

Daar komt de volgende bezienswaardigheid alweer aan, sportpaleis Ahoy. Ik zie ineens aan de rechterkant van de weg mijn zus en moeder staan, ze moedigen me aan. Ik roep terug dat het geweldig gaat. Met een kleine glimlach op m'n gezicht loop ik verder. Wat gaaf dat ze daar stonden! Ik had gehoopt dat ze net voorbij het HM-punt zouden staan, maar dat ze al bij Ahoy stonden vind ik geweldig. We lopen ondertussen nog steeds naar het westen, ook al hadden we natuurlijk de hele lus om Ahoy en Zuidplein heen. De volgende afslag komt eraan, we gaan noordwaarts over de Groene Kruisweg. Ik hoor mijn naam ineens roepen, verrek, is dat Renate? En zie ik daar dan ook Mario? Zouden die dan voor Jurgen (kennis en even groot loopfanaat) zijn gekomen? Nou ja, daar kom ik misschien later wel achter. Blok 4 zit er weer op, de doorkomst op 20k is in 1.41.05. Gaat lekker zo!

Ik zie het HM-punt al in de verte. Ik kijk op mijn klokje, wat lig ik goed op schema. Ik richt mijn blik weer omhoog, wtf? Er steekt iemand vlak voor mijn neus over! Ik weet nog net uit te wijken, maar moet die onverlaat nog wel een beetje wegduwen, anders klap ik nog half tegen hem aan. Wat een idioot! Mijn ritme is even weg, mijn hartslag is in één klap 10 slagen hoger. 500 meter verder heb ik gelukkig alles weer onder controle. We slaan linksaf, de Laan van Zuid weer op. Anderhalf uur geleden liep ik hier ook, maar dan de andere kant op. We gaan dus ook weer richting de Erasmusbrug, ik zie hem al liggen. Ineens voel ik aandrang, ik moet plassen. Ik zie nergens een dixie, nou ja, dan maar even op deze open vlakte. Na de gedwongen sanitaire stop pak ik m'n tempo weer op en loop verder. Het 25km-punt ligt net voor de brug, ik passeer het in 2.06.48. Doorgaan nu!

Daar is 'ie dan, de Erasmusbrug. Ik loop hier nu voor de 2e keer omhoog, de toppers zijn als het goed is al binnen! Wat zou de winnende tijd zijn? Zou het parcoursrecord zijn gesneuveld? He, weer een bekend gezicht! Loopmaatje Nick (voordat hij tenminste verhuisde) staat op de brug. Hij loopt een stukje met me op, hij vindt het tempo er goed uitzien, hij vindt mij er ook goed uitzien, thnx Nick! Ik zeg dat ik me nog behoorlijk goed voel, maar dat het moeilijkste natuurlijk nog moet komen. Hij sprint vooruit en maakt nog een paar foto's (die ik later via Whatsapp te zien krijg) en vertelt me dat moeder en zus waarschijnlijk nog op Blaak staan om me aan te moedigen. Ik loop verder, vlak voor de Coolsingel is het eerst naar links en dan 180 graden keren om richting de Kralingse Plas te gaan. Ik zie mijn trouwe supporters niet, maar goed, ik zie ze straks wel bij de finish. Ik loop door en zie het 30km-punt komen. Doorkomsttijd is 2.31.39, fantastisch!

Dan komt nu het zware stuk, de laatste 12k, hopelijk kan ik het in een uur afleggen. De pijntjes beginnen langzaam wat heftiger te worden, ik voel m'n hamstrings al wat protesteren en m'n knieën hebben ook hun beste tijd gehad. Ik zie al heel wat lopers langs de kant van de weg strompelen, zij kunnen gewoon even niet verder met lopen. Dat is voor mij ook altijd zwaar in mentaal opzicht, je bent zo geneigd om ook eventjes te gaan wandelen. Ik zet echter door, mede geholpen door de verversingspost na ruim 32k. Hier worden gelletjes uitgedeeld, die ik dan ook aanpak en gretig naar binnen werk, gevolgd door een paar slokken water. Het gaat nu allemaal wel akelig veel pijn doen. Kan ik het nog volhouden? Ik tel de kilometers af naar de volgende verzorgingspost (op 35k), daar kan ik weer even wat rust pakken en wat water en sportdrank. Daar is het 35km-punt alweer, ik kom door in 2.57.03, uitstekend! Nu het allerzwaarste gedeelte, hopelijk kan ik door blijven lopen.

Het laatste blok van 5 km is ingegaan. Zo ver heb ik nog nooit gelopen. Mijn benen protesteren aan alle kanten, ik voel iedere keer dat ik land een steek achterin mijn bovenbenen. Het lijkt erop dat ik kramp ga krijgen, toch loop ik zo goed en zo kwaad als het kan nog door. Net voorbij het punt van 36 km is het dan toch echt gedaan, ik moet stoppen en stretchen. Ik baal wel, maar hou de moed erin, met de hulp van het fantastische publiek. Ze slepen je echt door de moeilijke momenten heen, ze snappen dat je even echt niet meer hard kunt lopen, maar moedigen je aan om na het stretchen toch weer de vaart erin te krijgen. Helaas lukt dat voorlopig niet echt meer. Ik moet iedere kilometer een keer naar de kant om te stretchen, met als gevolg dat de het laatste blok van 5k eindeloos lijkt te duren. Daar komt dan eindelijk het 40km-punt! Hoeveel tijd heb ik verloren? Ga ik nog wel een fatsoenlijke tijd neerzetten? Wat maakt het eigenlijk ook uit, het belangrijkste is dat je nu gaat finishen! Mijn doorkomst (zo blijkt later) op 40k is in 3.27.27, de laatste 5k zijn in iets meer dan een half uur gegaan. De laatste loodjes nu, op naar de Coolsingel!

Daar komen de kubuswoningen. Een uur geleden ging ik hier nog relatief soepel onderdoor, maar nu is het beste er al lang en breed vanaf. Toch lijkt het erop dat ik ergens diep in mijn lichaam toch nog wat reserves had. Het lopen gaat in ieder geval weer in een fatsoenlijk tempo. Ik ren de Blaak op, ik zie het bord van de laatste kilometer! Komop nou Jaco, nog even volhouden, je bent er bijna! Je gaat je allereerste marathon uitlopen smiley. Ik voel me trots van binnen, de toeschouwers blijven geweldig. Ik hoor een aantal keer mijn naam geroepen worden met de boodschap dat ik er bijna ben. Dan komt het moment, ik draai rechtsaf de Coolsingel op. Ik krijg gelijk kippenvel bij de orkaan aan geluid van de toeschouwers. Ik zie de finish en vlak daarvoor nog de bordjes met 200m, 150m, 100m. Een overweldigend gevoel maakt zich van mij meester, dit is ongelooflijk! Ik ga de marathon uitlopen! Ik loop in een golf van emoties naar de finish, ik grijp met mijn handen naar mijn hoofd, ik sla ze voor mijn gezicht, ik kan niet geloven wat er hier allemaal gebeurt! Ik kom over de finish, helemaal kapot, maar intens gelukkig. Ik strompel verder, echt alles doet pijn. Ik krijg een medaille, ik pak een banaan. Daar staan mijn moeder en zus achter het hek, ik loop (nou ja, loop) naar ze toe. Ik vertel hoe ik me voel, wat er in de laatste kilometers allemaal is gebeurd, zij luisteren aandachtig en geven me nog een flesje water. Ik loop verder, krijg nog een flesje energiedrank, waarna ik éénmaal buiten het hek met mijn familie wordt herenigd. We lopen heel langzaam naar de kleedtent, waar ik me omkleed en mijn spullen pak. Vervolgens kom ik mijn brother-in-arms Jurgen nog tegen, die een kwartiertje na mij is gefinisht. We doen allebei weer even ons verhaal, wat we later nog even kunnen doen als we op Rotterdam Centraal staan te wachten op onze trein.....

En nu is het alweer maandag 14 april en zit ik op mijn vrije dag dit verhaal te typen. Ik ben een hoop wijzer geworden van mijn avontuur gisteren: dit ga ik de komende jaren dus echt niet meer doen, een marathon begint inderdaad pas echt na 32 km en de aankomst op de Coolsingel is inderdaad een KIPPENVEL-moment! Nu ga ik een paar weken rust nemen, om me dan weer eens te richten op het snelheidswerk. Op naar de 10 km binnen 40 minuten, keep on running everybody!

Groeten, Jaco.

Bekijk alle blog posts

Looptijden.nl vandaag

Elke dag zijn er duizenden hardlopers op Looptijden.nl actief.

Bekijk activiteiten vandaag

Looptijden.nl komende week

Er worden elke week veel activiteiten en evenementen ingepland op Looptijden.nl.

Bekijk komende week

Loopgroepen

Er zijn honderden loopgroepen actief op Looptijden.nl.

Bekijk de groepen

Challenges

Doe mee met een challenge op Looptijden.nl en daag jezelf uit.

Bekijk de challenges

Zoek een hardloper

Op zoek naar iemand op Looptijden.nl?

Zoek een hardloper